Update Corona! Vanaf 1 juli mogen we weer beginnen met shooten! Helaas moeten we ons wel aan de regels houden, dit zijn de zelfde regeles als over het algemeen gelden.

Een schoot maar geen idee waarmee precies rekening te houden? Dan geven wij u een paar tips

Dieren:

Bij een shoot met dieren is het altijd handig om het wel handig en vaak ook nodig om iemand bij je te hebben die kan helpen! Dit voor het dier bezig te houden, af te leiden of door hulp middeltjes te gebruiken. In het geval van honden  en katten is het wel handig wat snoepjes en speeltjes op zak te hebben om de zowel het dier van stress te ontzien als het af te leiden zodat we er leuke spontane foto`s uit krijgen. Bij paarden is het altijd wel handig om een paraplu of een glinsterend scherm mee te nemen. Vaak helpen ook paardengeluiden zoals gehinnik. 

Uiteraard is het belangrijk dat de dieren schoon zijn! Ook is het belangrijk dat je goed na denkt over wat je voor de shoot nodig hebt. En dit bij mogelijkheid al de dag van te voren klaar legt, zoals je dan nog wat bent vergeten je er nog op tijd achter komt.

Ook is het belangrijk op voorhand na te denken over hoe je de shoot wilt invullen, welke locatie(s)  je de shoot wilt laten door gaan. En hoe je er zelf wilt op staan. Dit ten eerste zodat ik weet welke camera en lenzen ik moet meenemen. Maar ook om een goede planning voor me zelf te kunnen te maken. Voor bedrijven en evenementen is dit ook belangrijk om een prijs af te spreken! 

Bij vragen mag u altijd een mailtje sturen